Nyckelfärdigt hus eller tomt! Visningsdag söndagen 11 juni kl 14-16

I Glasberga Sjöstad kan du välja mellan att köpa tomt och bygga ditt hus på egen hand eller om du hellre önskar flytta in i ett nyckelfärdigt hus. Området är uppdelat i tre etapper, där samtliga tomter är slutsålda i de två första.

I dagsläget finns det flera planerade och pågående byggprojekt med nyckelfärdiga hus till försäljning. Är du intresserad och vill veta mer är du välkommen på visning söndagen den 11 juni kl 14-16. Här kan du träffa samtliga aktörer som har pågående eller kommande byggprojekt med nyckelfärdiga hus. Representanter på plats är bland annat Urban Village, C4 Hus, Paradoumo Hus.

Vill du inte köpa ett färdigt hus utan väljer att köpa tomt och bygga själv så har vi i dagsläget 9 mycket sjönära tomter.

Mer information om visningsdagen kommer!